Rezervasyon
Doğanın içinde ama tamamen konforlu bir ortam. Sabah kuş sesleriyle uyanmak, akşam ateş başında oturmak inanılmaz huzur veriyor. Kesinlikle tekrar geleceğim.
Glamping deneyimini ilk kez yaşadım, otel konforunu aratmadı. Yatak çok rahattı, jakuzide gökyüzüne bakmak müthişti. Gerçekten dinlendirici bir tatil oldu.
Ortam inanılmaz romantik, aydınlatmalar ve sessizlik mükemmel bir atmosfer yaratıyor. Şehirden uzaklaşıp kafa dinlemek için harika bir seçenek.
Eşimle 2 gece konakladık. Glamping konsepti gerçekten başarılı. İçeride her şey düşünülmüş, temiz ve düzenliydi. Akşam yıldızların altında oturmak tarifsizdi.
Glamping deneyimi beklediğimden çok daha güzel geçti. Çadırın içi çok ferah, jakuzi ve manzara muhteşemdi. Sessizlik ve huzur arayan herkes için ideal bir yer.